Intresseanmälan/bokning av utställarplats 13-21 nov 2021

Är du intresserad av att delta som utställare 2021? Fyll i nedanstående formulär, så blir du kontaktad av julmässans projektledare.

Obligatorisk uppgift, står på adressetiketten.
Nya utställare skriver 0000

Det finns möjlighet att önska halva platser i mån av utrymme

OBS! Produkterna ska vara av egen tillverkning

OBS! Produkterna ska vara av egen tillverkning.

Namn, adress, telefon osv.

Kryssa för vilken/vilka slags hantverk du säljer:

Välj hur många bord (1.80m * 0.8m) du önskar hyra (200:-/st):

Välj hur många skärmar (1.80m * 1.80m) du vill beställa (250:/st):

Grundavgiften för el är 300:- per plats upp till 400W. Vid önskemål om mer el än så, ex. till kyldisk, ange behov nedan:
Av säkerhetsskäl accepterar vi endast ledbelysning eller energisparlampor i montrar. Halogenlampor är förbjudna i mässammanhang.

Adress till hemsida

Klicka här för att öppna reglerna för bokning i en ny flik

Ja, jag har läst och godkänner reglerna vid bokning

Utställarinformation 2021

boris

Klarkullens julmässa på Huseby lockar drygt 32 000 betalande besökare och är något speciellt för både hantverkare och mathantverkare.
Huseby är idag Nordens största mässa för genuint hantverk och småskaligt tillverkad mat med en mycket stark försäljning, det samlade värdet på försäljningen på Huseby är ca 25 miljoner kronor under nio dagar. Vi söker därför hela tiden efter duktiga utställare med egentillverkat hantverk eller småskaligt producerad mat. Är du intresserad vill vi att du hör av dig till oss så berättar vi mera.
Vi lägger mycket kraft på ljussättning, att skapa miljö och helhet. Vi har ett marknadsföringskoncept som omfattar hemsida, annonsering och kampanjer.

Den viktigaste beståndsdelen i en julmässa är du som hantverkare och matproducent. Det är dina produkter, ditt hantverk, din person och din monter som bygger mässan. Vi är mycket måna om att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på Klarkullens julmässa.

Som utställare med Klarkullen har du alltid direktkontakt med ansvariga på Klarkullen, från anmälan, under uppackning, genomförandet och efter mässan. Vi är måna om att vara på plats och synliga för att ge dig bästa möjliga service före, under och efter mässan.

Ny som utställare?

Har du inte deltagit på Huseby tidigare?
Kontakta gärna vår projektledare Alexandra Kronholm tel 0490-82423 eller info@julmassor.se, eller Per Johansson tel 0490-82422, mässansvarig, så berättar vi mera om mässan och hur du kan få ut mest av ett deltagande. Vi är alltid intresserade av kontakt med nya utställare eller intresserade utställare. Både hantverkare och mathantverkare. Grundkravet är att det du säljer ska vara egentillverkat.

Vi hoppas få se dig som utställare på Huseby Julmässa.
Väl mött!

Back to top