SE & GÖRA

Nedan ser ni ett urval av måltidsalternativen 2018.

 

 

julcafeJulmässan på Huseby låter ingen gå hungrig. Välj mellan full julbuffé, risgrynsgröt och skinksmörgås, viltwok, urgoda räkrullar, grillade rätter eller härliga vegetariska alternativ. Ett stort utbud med något för alla!

Stallets värdshus – Julbuffé
Det bästa från julbordet. Stallets värdshus serverar en  prisvärd och populär julbuffé där all den goda maten är hemlagad: Sillbord, kallskuret och småvarmt dukas upp på buffé. 290:-/person.
Grupper kan förboka sina måltider, mer information om priser och kontaktuppgifter hittar ni här.
Tel: 0470-752097 eller info@husebybruk.se.

Elisabeths Café och Restaurang
På Husebys eget café och restaurang kan du slå dig ner och njuta av en lagad julig varmrätt som avslutas med en god kopp kaffe och fikabröd.
Tel: 0470-752097 eller info@husebybruk.se

Julcaféet
I ett stort, mysigt, uppvärmt tält nere vid Hyvleriet och Snickeriet bygger vi ett gammaldags julcafé och dukar upp under riktiga kristallkronor under julmässan. Julgröt, rejäla surdegssmörgåsar, kaffe och härliga bakverk.
Grupper kan förboka sina måltider, mer information om priser och kontaktuppgifter hittar ni här.
Tel: 0735-310880 eller 0703-798707 eller bokning@julcafe.se.

Övrigt att äta i de många matstånden:
Fish & chips, korv, hamburgare och grillrätter. Vildsvinskebab och viltwok. Lax- och skaldjursrullar. Kaffe och smarriga sötsaker som danska aebleskiver med sylt, stora peppakakor och donuts. m.m.  Varm slottsglögg finns på flera platser. Hos Fogarolli i Masugnen serveras varm choklad, Italienskt espressokaffe  med cantucciniskorpor som tilltugg, lagat av professionella baristor.

polkagrisar

Och missa inte polkagristillverkningen i slottets bottenvåning. Virestads folkdanslag gör polkagrisar på riktigt vis och låter alla provsmaka. Men helst köper du en strut med de helt nylagade polkagrisarna förstås.

 

Back to top