SE & GÖRA

Nedan ser ni ett urval av måltidsalternativen 2022.

julcafe

Julmässan på Huseby låter ingen gå hungrig. Välj mellan viltwok, urgoda räkrullar, grillade rätter eller härliga vegetariska alternativ. Ett stort utbud med något för alla!

Julbuffé i Stallet
Det bästa från julbordet. I Stallet serveras en  prisvärd och populär julbuffé där all den goda maten är hemlagad: Sillbord, kallskuret och småvarmt dukas upp på buffé. Julbuffén går att förboka för så väl grupper som privatpersoner. Vi tar även emot drop-in i mån av plats.
Bussgrupp boka här>>
Privatperson boka här>>

Julcafé i Mejeriet
I det gamla Mejeriet vid kanten av Helige å ligger Elisabeths Trädgård Restaurang & Café med en spännande inredning inspirerad av konstnärsparet Karin och Carl Larsson. Här serveras det värmande soppor och matiga mackor. 

Övrigt att äta i de många matstånden
Korv, köttbullar, hamburgare, viltkebab och grillrätter. Viltwok och Lax- och skaldjursrullar. Kaffe och smarriga sötsaker som danska aebleskiver med sylt, stora pepparkakor och donuts m.m.  Varm slottsglögg finns på flera platser. Hos Fogarolli i Masugnen serveras varm choklad, Italienskt espressokaffe med cantucciniskorpor som tilltugg, lagat av professionella baristor.

polkagrisar

Och missa inte polkagristillverkningen i slottets bottenvåning. Virestads folkdanslag gör polkagrisar på riktigt vis och låter alla provsmaka. Men helst köper du en strut med de helt nylagade polkagrisarna förstås.

Back to top